کارآفرینی طراحی سردخانه عمومی شهر طبس 18 ص

دسته بندي : کسب و کار » پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 15 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏مقدمه
‏قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین 000/45 نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه ‏توسط ‏ اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از 24 ساعت نگهداری ‏برای ‏مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود‏.‏ گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شو‏ن‏د (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).
‏ سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت 15 روزه در نظر گرفته ایم).
‏در اوایل مهر ماه نگهداری می شود از اول مهر ماه تا آخر همان ماه بطور مساوی و روزانه به بازار عرضه می گردد.
‏محصولات در ‏زمستان برای مصرف یک ماه جمعیت وارد سردخانه می شود و تا آخر مرداد نگهداری می شود. سیب زمستانی در اخر آزذرماه برای مصرف یک ماه اهالی وارد سردخانه می شود‏ و‏ تا اول فروردین نگهداری می شود و تا آخر همان ماه بطور مساوی به بازار فرستاده می شود.
‏خیار و سبزیجات برای مصرف 15 روز نگهداری و هنگام لزوم به بازار عرضه می شود (همیشه)
‏فصل اول‏ ‏طراحی سردخانه عمومی شهر طبس
‏1-1 ‏خواسته های پروژه
‏محاسبه بار برودتی حداکثر برای سردخانه مذکور
‏انتخاب دیوارها و مصالح مناسب
‏طرح و نقشه ‏پ‏لان سردخانه ، همراه مقیاس
‏نقشه موتورخانه
‏ترسیم مدار لوله کشی
‏2
‏با فرض سیستم دو‏ کم‏پ‏ر سوره و چند او‏ا‏پ‏ر‏اتور ترسیم سیکل تبرید و محاسبه قدرت کمپرسورها
‏محاسبات و تعیین کندانسور آبی یا کندانسور هوایی
‏ تعیین مشخصات هریک از ا‏واپر‏اتورها
‏1-2 موقعیت سردخانه :
‏عرض جغرافیایی
‏ارتفاع در سطح یا (m‏)
‏درجه حرارت هوا C‏ (در تابستان)
‏هوای
‏ تر
‏درجه حرارت زمستان
‏مقدار رطوبت نسبی در ساعت 12.30
‏3336
‏9‏00
‏مطلق
‏متوسط
‏متوسط روزانه
‏05‏/37
‏88/3-
‏16
‏حداقل
‏حداکثر
‏حداقل
‏حداکثر
‏جدول 1-1
‏34
‏19
‏48
‏3/24
‏7/43
‏در جدول فوق مشخصات شهر طبس آورده شده است.
‏1-3 ‏فرضیات :
‏م‏برد R-22‏ ، درجه حرارت راهروها 21C‏ است و درجه حرارت ‏پ‏یش سرد کن 1C‏- و ارتفاع سردخانه 5m‏ است ارتفاع اتاقهای انجماد سریع 2m‏ و سردخانه بصورت سوله در نظر گرفته شده است.
‏در دنباله مقدار مصرف سرانه متوسط در سال و مقدار مصرف روزانه هر نفر و مقدار محصول که قرار است در سردخانه نگهداری شود را به صورت یک جدول ارائه می شود.
‏4
‏1-4 تنوع محصولات
‏محصول
‏مصرف سرانه متوسط در سال (kg‏)
‏مقدار مصرف روزانه (kg‏)
‏مقدار محصولی که باید نگهداری شود (kg‏)
‏پرتقال
‏15
‏04167/0 = 365 / 15
‏56250 = 45‏00‏0 ´‏30 ´‏ 4176/0
‏سیب
‏15
‏04167/0 = 365 / 15
‏56250 =00 450 ´‏30 ´‏ 4176/0
‏هلو
‏10
‏02739/0 = 365 / 10
‏3/36986 = 45000 ´‏30 ´‏ 02739/0
‏خیار
‏15
‏04‏167/0 = 365 / 15
‏72/27739 =00 450 ´‏15 ´‏ 4176/0
‏سبزیجات
‏25
‏0689/0 = 365 / 25
‏46232 =00 450 ´‏15 ´‏ 0689/0
‏سیب زمستانی
‏15
‏04167/0 = 365 / 15
‏56250 = 45000 ´‏30 ´‏ 4176/0
‏گوشت گاو
‏35
‏0958/0 = 365 / 35
‏389990= 45000 ´‏90 ´‏ 0958/0
‏گوشت گوسفند
‏35
‏0958/0 = 365 / 3‏5
‏389990= 45000 ´‏90 ´‏ 0958/0
‏گوشت مرغ
‏20
‏05479/0 = 365 / 20
‏5/221899= 45000 ´‏90 ´‏ 05479‏/‏0
‏گوش گاو در پیش سردکن
‏35
‏0958/0 = 365 / 35
‏8865= 45000 ´‏2 ´‏ 0958/0
‏گوشت گوسفند در پیش سردکن
‏35
‏0958/0 = 365 / 35
‏8865= 45000 ´‏2 ´‏ 0958/0
‏گوشت مرغ در پیش سردکن
‏20
‏0‏5479/0 = 365 / 20
‏4931= 45000 ´‏2 ´‏ 05479/0
‏گوشت گاو در انجماد سریع
‏35
‏0958/0 = 365 / 35
‏4432=2/8865
‏گوشت گوسفند در انجماد سریع
‏35
‏0958/0 = 365 / 35
‏4432=2/8865
‏گوشت مرغ در انجماد سریع
‏20
‏جدول 1-‏2
‏05479/0 = 365 / 20
‏5/2465=2/4931
‏با توجه به اینکه مصرف گوشت د‏ه‏ روز اهالی وارد بیش سردکن می گردد و یک روز بعد مقدار مصرف یک‏ ‏ روز خارج شده و بقیه به اتاقهای ‏انجماد سریع فرستاده می شوند (جهت نگهداری بلند مدت)
‏در ادامه جدول مربوط به تعداد جعبه و مشخصات آنها آورده شده است. و بعد از آن ابعاد جعبه ها و باکس پالتها و ‏پا‏لتها رسم شده اند. و ابعاد ‏اتاقهای مختلف و یا ست چینی آنها و ترتیب قرار گیری پالتهاو باکس پالتها در اتاقهای مورد نظر با مقیاس درج شده رسم گردیده است.
‏4
‏1-6 ضخامت عایق برای اتاق های مختلف
‏اتاق
‏گاو
‏گوسفند
‏مرغ
‏سیب
‏هلو
‏پرتقال
‏پیش سردکن
‏سبزیجات
‏انجماد سریع
‏خیار
‏ضخامت عایق حرارتی (in‏) پلی استیرن
6
6
6
4
4
4
3
3
8
‏2
‏جدول 1-3
‏مقدار ضخامت عایق حرارتی (پلی استیرن) برای اتاقهای ‏ مختلف با توجه به دمای آن اتاق. مصالح و ضخامت آنها در دیوارها و سقف و کف سردخانه :
‏دیوارهای اطراف اتاقهای انجماد سریع، نگهداری میوه و گوشت.
‏سقف داخلی اتاقهای سردخانه و سقف کاذب داخل راهروها
‏سقف خارجی نیز بصورت سوله می باشد (چون سردخانه را بصورت سوله در نظر گرفته ایم).
‏1-7 ‏محاسبه مقدار ضریب حرارتی (u‏) :

 
دسته بندی: کسب و کار » پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی

تعداد مشاهده: 4454 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:74 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل