کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی 13 ص
دسته بندي :
کسب و کار »
پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 13 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
:مقدمه
از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت می گرفت.
با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > غذایی پیدا می شود که مردم محله و یا عبوری از آنجا ، از آن محل خرید روزانه و یا هفتگی همچون : لبنیات ، حبوبات و خوراکیهای مختلف تهیه میشود پس با این همه می توان گفت که این محلها به تهیه هرچه راحت تر این گونه وسایل به ما کمک می کند.
حالا می خواهیم در این تحقیق شما را با این حرفه آشنا کنیم.
توضیح پروژه:
در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است :
1.تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید )
2.انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف.
3.خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و.....
4.خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و ...
5.تبلیغات و بازاریابی
و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد .
امکان سنجی :
(شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )
در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.
اخذ مجوز و مسایل قانونی
شما می دانید که اشتغال در هر حرفه و شغل باید دارای مجوز کسب از سوی اداره مربوط باشد این شغل نیز مانند همه حرفهای دیگر به مجوز و پروانه کسب دارد که تهیه آن طی مراحل زیر می باشد :
1. مراجعه به اتحادیه مربوط
2. معرفی نامه از اتحادیه به بهداشت محیط منطقه
3. آزمایش بیماریهای واگیردار بر روی شخص مجوز گیرنده
4. معرفی به شهرداری منطقه جهت تجاری کردن محل کار
5. اخذ مجوز عوارضی کسبی
6. تسویه حساب کامل با دارایی
7. بازدید از محل کار در نظر گرفته جهت مجهز بودن مکان به وسایل ایمنی و بهداشتی
مکان مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد .
دیوارها تا سقف کاشی باشد
کف محل سنگ باشد.
مکان دارای تهویه مطبوع ویا وسایل خنک کننده همچون کولر
دارای سرویس بهداشتی بوده و مجهز به به کپسول آتش نشانی و جعبه کمکهای اولیه به هنگام بروز حادثه
در آخر به هنگام قفسه بندی دیوار باید انتهای قفسه از کف 50
Cm فاصله داشته باشد به هنگام شستن کف محل مشکلی ایجاد نشود.
برآورد تجهیزات و هزنیه آن :