تحقیق تعميرات خطوط لوله ( ورد)
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 139 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
1Page
مقدمه
شركت بهره برداري نفت و گاز گچساران كه واحد تعميرات خطوط لوله جزئي از آن مي باشد، به لحاظ موقعيت ممتاز جغرافيايي و گستردگي آن در استانهاي كهگيلويه و بويراحمد، فارس، بوشهر، خوزستان و اصفهان از ويژگي خاصي برخوردار است . اين شركت با توان توليدي بيش از 750 هزار بشكه نفت در روز از حدود 320 حلقه چاههاي تحت مسئوليت اين شركت در مخازن نفتي گچساران، بي بي حكيمه، رگ سفيد، پازنان، گلخاري، بينك، چلينگر، نرگسي، گرنگان، كيلوركريم، سولابدر، سياهمكان، خويز، رودك، زاغه، چهاربيشه و كوه كاكي حفاري شده اند .
واحد تعميرات خطوط لوله با ايجاد طرحها و پروژه هاي عظيم نقش بسزائي را در شركت بهره برداري نفت و گاز گچساران ايفا نموده است كه اين طرحها و پروژه ها داراي اجزاء پيچيده اي هستند كه ادارة آنها بدون اعمال مديريت علمي امكان پذير نمي باشد . دو ركن اساسي مديريت علمي، كه بر مدير قائل است، برنامه ريزي و كنترل مي باشد و توجه به اين دو عامل يك ضرورت به حساب مي آيد كه موجب صرفه جويي قابل توجهي در زمان و هزينه انجام پروژه ها مي شود. متأسفانه در برخي از سازمانها، مديران به دليل ضعف فرهنگي توجهي به برنامه ريزي و كنترل ندارند كه اين ضعف بزرگترين جايگاه ذهني بشر يعني هدفمندي را مورد هدف قرار مي دهد .
1
2Page
بنابراين در هر ارگان و يا واحدي كه مسئوليت برنامه ريزي و كنترل پروژه بر عهدة آنها است با در نظر گرفتن مطالب فوق مي تواند آينده اي درخشان را براي خود رقم زده و در جهت توسعه گام بردارند و آينده مملكت خود را درخشان سازند .
1
4Page
فصل اول
آشنايی با واحد تعميرات
خط لوله
(
تاريخچه :
اولين بار در دنيا شخصي به نام ادوين دريك Edwin drake در سال 1859 ميلادي در شهر نيستوسويل از ايالت پنسيلوانياي آمريكا توانست با وسايل خيلي ابتدائي شروع به حفر زمين نمايد و پس از عبور از لاية سخت به نفت دست يابد و از آن تاريخ به بعد عمليات حفاري ادامه يافت تا در خاورميانه در ايران براي اولين بار در ناحية مسجد سليمان در سال 1908 ميلادي توانستند مخزن زير زميني عظيمي كشف نمايند و چاه شمارة يك در عمق 36 متري به نفت رسيد و در حدود پنجاه سال منطقة مسجد سليمان بصدور نفت پرداخت . پس از آن حفاري در نقاط مختلف ايران ادامه يافت .
1
4Page
در پي اين تحولات و مساعد بودن اوضاع سياسي منطقه شركتهاي چند مليتي و سرمايه داران بين المللي به اين منطقه روي آوردند و به طرق مختلف سعي داشتند كه هر چه سريعتر نفت مخازن را به يغما ببرند و در خيلي مناطق با نصب تلمبه سرچاه به اين مقصود دست يافتند . در پي آن در سال 1306 در منطقة گچساران فعاليتهاي نفتي توسط كمپاني نفت ايران و انگليس A..O.C شروع شد، به طوري كه چاه يكم در گچ بوكك نتيجه اي نداشت و چاه دوم در گچساران سابق هم بي نتيجه ماند ولي چاه سوم در سال 1309 به نفت رسيد و اميدواري شروع نفت در گچساران را به همراه داشت . اين چاه كه با فشار 1800 پوند بر مترمكعب از خود نفت تراوش مي كرد عرصه را براي عملياتهاي كشف نفت در گچساران مهيا نمود به طوري كه در سال 1315 اولين كارخانه (واحد بهره برداري) يك گچساران در سقلاتون احداث شد .