تحقیق توسعه سيستمها ي كنترل عددي NC ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 4 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏توسعه سيستمها ي كنترل عددي NC ‏:
‏اولين ماشيني كه به سيستم كنترل عددي مجهز شده بود در MIT‏طراحي وتوسعه پيدا كرد . سيستم به كاربرده شده از نوع BREAD- BARD ‏ بوده كه به فضاي نسبتا زيادي احتياج داشت اين دستگاه از خود مالشين بزرگتر و داراي لامپها ي كاغذي خالي از هوا بود. بهوازات تو سعه كنترل عددي در آمريكا در ساير كشورها مثل اروپا و ژاپن به سرعت توسعه يافت و با وجود اين به كارها ي انجام شده بوسيله كمپانيهاي E.M.I , ‏و فرانتي در انگلستان به عنوان كارهاي اصلي و اختصاصي مي توان نگريست .
‏ذكر اين نكته قابل توجه است كه ساخت ثمپليت هاي ( صفحه هاي راهنما ) دقيق انگيزه مشترك تهيه سيستم ها در آمريكا و اروپا بوده است . تحويل ديگر در زمينه كنترل عددي با طراحي دستگاههاي اندازه گيري سيستم مذكور بر اساس روش OIRE FRING ‏ در نظر گرفته شده بود .
‏طراحهاي ماشينها ي افزار NC ‏ امروزه به خاطر فاز شديد پيشرفت آنها نياز به قطعات و اجزاي تشكيل دهنده ضريفتر و اصلاح هر چه بيشتر آنها در اينده خواهد داشت . بيشتر ين پيشرفت ها احتمالا ناشي از توجه به اين مطلب است كه چگونه ماشينهاي افزار NC‏ مي توانند هر چه كوچكتر و با دقت عمل بيشتر و نيز با سيستمها ي مختلف و يك خط كنترل كامپيوتري عمليات ماشين كاري انجام دهند تعدادي از اين سيستمها در آينده بوسيله قطعات و اجزا كوچك تشكيل دهنده كه در آنها تعبيه خواهد شد ، نيازهايشانت رذا برطرف خواهند كرد .
‏ظهور ماشينهاي ابزار CNC‏:
‏پس از طراحي ماشينها ي NC‏ و كاربرد روز افزون و روبه رشدز آنها در صنعت ديگر روشها ي قبلي جوابگوي اين پيشرفت صنايع نبود به همين منظور اين روش كد دهي ادامه داشت تا اينكه ايده كد دهي و كنترل عددي توسط كامپيوتر ، (CNC ‏) مطرح گرديد در اين پديده يك كامپيوتر و ظيفه كنترل ماشين و ابزار را بر عهده دارد .
‏در سالها ي ‏1960-1955 ‏دانشگاه MIT‏ نوعي برنامه كامپوتري به نام MPT1‏ ارائه نمود كه درصنايع كه درصنايع هوا فضا از آن استفاده مي شد و درحقيقت اولين نمونه از نرم افزارهاي امروزي قابل اجرا به روي ماشينها ي CNC‏ در اين برنامه از لغات انگليسي براي توصيف شكل و حركت ابراز استفاده مي گرديد .
‏يكي از مزيت هاي مهم CNC‏ارتباطي است كه اين ماشين نسبت به ‏ماشينهاي NC ‏ ‏معمولي مي توان موارد زير را ذكر كرد :
‏قابليت برنامه نويسي و ذخيره برنامه در ما شينهاي CNC
‏قابليت ويرايش راحت تر برنامه در ماشينها ي CNC‏
‏قابليت اطمينان و انعطاف بيشتر ماشينهاي CNC‏ در قطعات پيچيده
‏توسط اين ماشينها مي توان قسمتهاي جداگالنه از يك قطعه سه بعدي را كه برنامه آن به كامپيوتر داده شده است را به صورت زير برنامه استخراج نمود .
‏از ماشينهاي CNC‏ در عمليا تهايي چون فرز كار‏ي –‏تراش كاري –‏ سوراخكاري –‏0 خم كاري –‏ ورق كاري –‏ تخليه الكتريكي E.D.M ‏ و رباتيك استفاده مي شود و صنايع هواپيمايي يكي از عمده ترين صنايع استفاده كنند از
CNC ‏ مي باشد . قسمتهاي اصلي ‏ماشينها ي CNC ‏ :
‏ماشين ابزار : اين قسمت وظيفه عمليات بر روي عمليات بر روي قطعه از قبيل براده برداري –‏ سوراخكاري را برعهده دارد .
‏موتور و مكانيزم تغذيه برگشتي (FEED-BAK‏ ‏) ‏: اين قسمت پل ار تباطي بين ماشين ابزار و اصلي ترين قسمت ماشين CNC‏ يعني كنترلرمي باشد .
‏قلب ماشينهاي كنترل عددي يا كنترلر (MCU ‏) : اين قسمت اصلي ترين قسمت ماشين هاي كنترل عددي است .
‏مراحل توليد توسط CNC
‏مراحل مختلفي براي توليد يك قطعه توسط CNC‏ از فكر اوليه تا توليد وجود دارد تعداد اين مراحل بستگي مستقيم به تكنولوژي استفاده شده در ساخت دارد. بدين معني كه اگر ماشين CNC ‏ مجهز به يك سيستم CAM ‏ ( استفاده از كامپيوتر در ساخت ) نيز باشد تعداد اين مراحل كمتر مي گردد.
‏تمامي ماشينهاي كنترل عددي براي جهت حركت و نامگذاري محورها از استانداردها ي مشابهي استفاده مي نمايند .
‏استاندارد استفاده شده در تعيين محو.رها و جهات حركت از استانداد (EIARS 274‏ ) مي باشد .
‏مراحل توليد بدون استفاده از سيستم CAM ‏:
‏ايجاد طرح اوليه قطعه
‏تصميم گيري در مورد نوع ماشين مورد نياز براي توليد قطعه
‏ انتخاب ابزار مورذد نياز

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3935 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 4

حجم فایل:10 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل