تحقیق چغندر قند 19 ص ( ورد)
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 24 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین
موضوع تحقیق : چغندر قند
2
بسمهتعالی
فهرست
3
عنوان تحقيق 1: ويژگيهاي ملاس چغندر قند و نيشكروآزمون مربوط به آن
-هدف
-تعريف
-ويژگيها
-شرايط حمل نشانهگذاري
-نمونهبرداري
-روشهاي آزمون
-شرايط نگهداري
- دامنه ی کاربرد
-عوامل ناپذیرفتنی
-بسته بندی و نشانه گذاری
عنوان تحقيق 2 : سولفات آلومنيوم با 18 ملكول آب بعنوان محلول زلال كننده جايگزين سواستات سرب
عنوان تحقيق 3 : تعيين فاكتور قليايي و رابطه آن با درصد استحصال شك
عنوان تحقيق 4 : تعداد و مقدار وزني نمونه چغندرقند جهت ارزشيابي كمي و كيفي آن در ايستگاههاي عيار سنجي
5
عنوان تحقيق 5 : استفاده از پليمرهاي جاذب الرطوبه در حفظ رطوبت و مواد غذائي نشا گلداني چغندرقند
عنوان تحقيق 6 : بررسي و مقايسه عملكرد عيار سنجيهاي موجود در كارخانه هاي قند استان آذربايجان غربي
عنوان تحقيق 7 : فرایند میکروفیلتراسیون و شاخص های تصفیه در صنعت قند
پيشگفتار
استاندارد ملاس چغندر و نيشكر: ويژگيها كه نخستين بار در سال 1346 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي رسيده و بررسي و تاييد كميسيون فني خوراك دام و طيور براي اولين بار مورد تجديدنظر قرار گرفت و در هفتاد و هشتمين جلسه كميته ملي استاندارد فرآوردههاي كشاورزي و غذايي مورخ 67/12/21 تصويب شد , اينك به استناد ماده يك قانون مواد الحاقي به قانون تأسيس مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب آذرماه 1349 به عنوان استاندارد رسمي ايران منتشر گرديد .
براي حفظ همگامي و همآهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استاندار