تحقیق تولیدگلاب 90 ص ( ورد)

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 123 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏فصل اول كليات
‏تعريف، ويژگيها و مشخصات محصول توليدي:
‏گلاب به حاصل تقطير گل هاي سرخ محمدي Rosa dama scenamiller‏ تازه چيده شده و مخلوط آن با آب كه اساس اضافي آن از محلول ابكي جدا شده است اطلاق مي گردد. البته در ساير كشورها مثل تركيه، بلغارستان و فرانسه از گونه هاي ديگر گل سرخ براي تهيه گلاب استفاده مي شود. در حقيقت گلاب محصول سنتي ايران مي باشد كه برگرفته از گلهاي تازه محمدي مي باشد و در مورد آن همين بس كه متبرك به نام حضرت رسول (ص) مي باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.
‏توليد گل محمدي و تهيه گلاب سالانه براي هزاران خانواده ايراني اشتغال ايجاد مي كند و گردانندگان اين رشته بوي خوش طبيعت را به خانه علاقه مندان مي برد.
‏گلاب ايراني جنبه صادراتي دارد و نشانه مرغوبيت آن ايراني بودنش مي باشد به طوريكه خانه كعبه كه قبله مسلمين جهان است با گلاب ناب ‏محمدي‏ كاشان شسته مي شود.
‏از آنجا كه گلاب براي طعم دادن به مواد غذايي، آشاميدني و يا به عنوان ماده معطر كننده به كار مي رود بنابراين ويژگيهايش بايد به صورتي باشد كه خطري براي مصرف كننده نداشته باشد.
‏ويژگيهاي آن شامل موارد زير مي باشد.
‏1
‏فصل اول كليات
‏تعريف، ويژگيها و مشخصات محصول توليدي:
‏گلاب به حاصل تقطير گل هاي سرخ محمدي Rosa dama scenamiller‏ تازه چيده شده و مخلوط آن با آب كه اساس اضافي آن از محلول ابكي جدا شده است اطلاق مي گردد. البته در ساير كشورها مثل تركيه، بلغارستان و فرانسه از گونه هاي ديگر گل سرخ براي تهيه گلاب استفاده مي شود. در حقيقت گلاب محصول سنتي ايران مي باشد كه برگرفته از گلهاي تازه محمدي مي باشد و در مورد آن همين بس كه متبرك به نام حضرت رسول (ص) مي باشد و نام آن حضرت را به همراه دارد.
‏توليد گل محمدي و تهيه گلاب سالانه براي هزاران خانواده ايراني اشتغال ايجاد مي كند و گردانندگان اين رشته بوي خوش طبيعت را به خانه علاقه مندان مي برد.
‏گلاب ايراني جنبه صادراتي دارد و نشانه مرغوبيت آن ايراني بودنش مي باشد به طوريكه خانه كعبه كه قبله مسلمين جهان است با گلاب ناب ‏محمدي‏ كاشان شسته مي شود.
‏از آنجا كه گلاب براي طعم دادن به مواد غذايي، آشاميدني و يا به عنوان ماده معطر كننده به كار مي رود بنابراين ويژگيهايش بايد به صورتي باشد كه خطري براي مصرف كننده نداشته باشد.
‏ويژگيهاي آن شامل موارد زير مي باشد.
‏3
‏ويژگي ظاهري:‏ از اين لحاظ گلاب بايد زلال، بي رنگ، بدون سود و رسوب، فاقد ذرات خارجي، فاقد بوي ترشيدگي با هر نوع تخمير، فاقد بوي پختگي، داراي بوي ويژه گل سرخ، طعمي مطبوع و مختصري مايل به تلخي باشد. ضمناً واكنش گلاب بايد اسيدي باشد PH= 3.5-5,5‏
‏ويژگي مواد اوليه‏: آبي كه در تهيه گلاب به كار مي رود بايد مطابق با ويژگيهاي استاندارد آب آشاميدني شماره هاي 1053 و 1011 باشد. آب مقطر مورد استفاده براي رقيق كردن گلاب بايد تازه و تقطير شده باشد و براي تهيه گلاب از گلبرگهاي گل سرخ محمدي كه تازه چيده شده باشد استفاده مي گردد.
‏ويژگي شيميايي: اسانس:‏ اسانس گل سرخ مايع روغني بيرنگ يا زرد است با طعم و بوي مشخص كه در 25 درجه به حالت مايع چسبنده درمي آيد و در اثر سرد شدن تدريجي شكل توده متبلوري به خود مي گردد و در اثر گرم كردن مجدداً مايع مي شود. اين اسانس از دو بخش جامد و مايع تشكيل شده تركيبات شيميايي آن الكلهاي ‏ترپني‏ مانند ژرانيول و ستبرونلول، ردنيول و نرول از همه مهمتر هستند و نرول موجود در آن به ميزان 5 تا 10 درصد مي تواند اثر بسيار مشخصي بر روي اسانس داشته باشد.
‏الكلهاي ديگري مانند لينالول، اوژنول و يك استئاروپتن بي رنگ كه در حرارت معمولي جامد است مواد متشكله اسانس گل سرخ را تشكيل مي دهند. بخش جامد گلاب فاقد بو است و بخش مايع داراي بوي خوبي مي باشد. مقدار اسانس موجود در گلابهاي درجه يك بايد حداقل
‏3
mg‏35 در ml‏100 و براي گلابهاي درجه 2 حداقل mg‏15 در ml‏100 باشد.
‏انديس يد، انديس استر، انديس اسيدي، انديس اسيداسيون نيز براي گلابهاي سبك و سنگين مشخص مي باشد كه طبق جدول ارائه مي گردد.
‏شماره
‏انواع آزمايش
‏گلاب سنگين
‏گلاب سبك
‏1
‏وضع ظاهري گلاب
‏شفاف و زلال بدون ذرات خارجي
‏شفاف و زلال بدون ذرات خارجي
‏2
‏طعم
‏مطبوع و كمي مايل به تلخي
‏مطبوع و كمي مايل به تلخي
‏3
‏بو
‏بوي مطبوع گل سرخ
‏بوي مطبوع گل سرخ
‏4
‏انديس اسيدي بر حسب mg‏ اسيداستيك درصد ميلي ليتر نمونه
‏5/5-5/2
‏6-1
‏5
PH
‏5-3
‏3-5/0
‏6
‏مقدار اسانس بر حسب mg‏ در ml‏100
‏حداقل 35
‏حداقل 15
‏7
‏انديس يد
‏حداقل 35
‏حداقل 15
‏8
‏انديس استر
‏حداقل 3
‏حداقل 1
‏9
‏انديس اكسيداسيون
‏حداقل 200
‏حداقل 130
‏10
‏كلرور
‏نبايد وجود داشته باشد
‏نبايد وجود داشته باشد
‏11
‏سولفات
‏نبايد وجود داشته باشد
‏نبايد وجود داشته باشد
‏12
‏نيترات و نيتريت
‏نبايد وجود داشته باشد
‏نبايد وجود داشته باشد
‏13
‏مقدار مس بر حسب ppm
‏حداكثر 4/0
‏حداكثر 4/0
‏14
‏مقدار ارسنيك بر حسب قسمت در مليون
‏حداكثر‏ 05/0
‏حداكثر 05/0
‏15
‏مقدار ××× بر حسب
‏حداكثر 1/0
‏حداكثر 1/0

 
دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 3487 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 123

حجم فایل:77 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل