پاورپوینت پردازش تصوير (با کیفیت)
دسته بندي :
علوم پایه »
دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 50 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
بنام خدا
پردازش تصوير
فهرست مطالب
خلاصه
مقدمه
تاريخچه پردازش تصوير
عمليات اصلي در پردازش تصوير
فشردهسازي تصاوير
روش JPEG
روش MPEG
روش MP3
روش MPEG2
روش MPEG 4
تصاوير رقومي(ديجيتالي)
مقادير پيکسلها
دقت تصوير
روشهاي پردازش تصاوير
ترميم تصوير( Image restoration )
نواري شدن(باندي شدن)
خطوط از جا افتاده
بالا بردن دقت عکس و هيستوگرام تصوير
افزايش تباين از طريق کشيدن و امتداد آن
کاربرد پردازش تصوير در زمينههاي مختلف
اتوماسيون صنعتي
ماشين بينايي و پردازش تصوير در اتوماسيون صنعتي
کاليبراسيون و ابزار دقيق
حمل و نقل
صنعت
هواشناسي
شهرسازي
کشاورزي
علوم نظامي و امنيتي
نجوم و فضا نوردي
پزشکي
فناوريهاي علمي
باستان شناسي
تبليغات
سينما
اقتصاد
روانشناسي
زمين شناسي
كاربرد پردازش تصوير در رنگ سنجي مواد غذايي
نتيجه گيري
منابع
خلاصه
در هر سيستمي و با هر عملکردي براي تصميم گيري به داده هاي ورودي احتياج داريم. اين ورودي ها ميتوانند از يک سنسور صوتي, سنسور فاصله سنج , سنسور مادون قرمز , ميکروفن و با تصاوير ارسالي از يه دوربين باشد.
امروزه پردازش تصوير بهترين ابزار براي استخراج ويژگي ها و تحليل موقعيت و در نهايت تصميم گيري صحيح مي باشد. در مورد انسان نيز به همين صورت است, اطلاعات از طريق چشم به مغز ارسال مي شوند و مغز با پردازش اين اطلاعات تصميم نهايي را گرفته و فرمان را صادر مي کند.
هدف از پردازش تصوير پياده سازي عملکرد ذهن انسان در قبال داده ها و انجام پردازش هاي خاصي براي استخراج ويژگي مورد نياز براي رسيدن به هدف از پيش تعيين شده مي باشد.
مقدمه
پردازش تصاوير (به انگليسي : Image processing ) امروزه بيشتر به موضوع پردازش تصوير ديجيتال گفته ميشود که شاخهاي از دانش رايانه است که با پردازش سيگنال ديجيتال که نماينده تصاوير برداشته شده با دوربين ديجيتال يا پويش شده توسط پويشگر هستند سر و کار دارد.
پردازش تصاوير داراي دو شاخه عمدهٔ بهبود تصاوير و بينايي ماشين است. بهبود تصاوير دربرگيرندهٔ روشهايي چون استفاده از فيلتر محوکننده و افزايش تضاد براي بهتر کردن کيفيت ديداري تصاوير و اطمينان از نمايش درست آنها در محيط مقصد(مانند چاپگر يا نمايشگر رايانه )است، در حالي که بينايي ماشين به روشهايي ميپردازد که به کمک آنها ميتوان معني و محتواي تصاوير را درک کرد تا از آنها در کارهايي چون رباتيک و محور تصاوير استفاده شود. در معناي خاص آن پردازش تصوير عبارتست از هر نوع پردازش سيگنال که ورودي يک تصوير است مثل عکس يا صحنهاي از يک فيلم.خروجي پردازشگر تصوير ميتواند يک تصوير يا يک مجموعه از نشانهاي ويژه يا متغيرهاي مربوط به تصوير باشد.اغلب تکنيکهاي پردازش تصوير شامل برخورد با تصوير به عنوان يک سيگنال دو بعدي و بکاربستن تکنيکهاي استاندارد پردازش سيگنال روي آنها ميشود. پردازش تصوير اغلب به پردازش ديجيتالي تصوير اشاره ميکند ولي پردازش نوري و آنالوگ تصوير هم وجود دارند.اين مقاله در مورد تکنيکهاي کلي است که براي همه آنها به کار ميرود.