تحقیق انواع اسيدها
دسته بندي :
دانش آموزی و دانشجویی »
دانلود تحقیق
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 18 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
29
نوع اسيد نگاه دارنده
مخمرها
كپكها
آنتروباكترياسه
ميكروكوكاسه
باسيلاسه
اسيد استيك
5/0
1/0
05/0
05/0
1/0
اسيدبنزوئيك
05/0
1/0
01/0
01/0
02/0
اسيد سيتريك
005/0>
005/0 >
005/0 >
001/0
005/0 >
اسيد لاكتيك
01/0 >
02/0>
01/0 >
01/0>
03/0 >
اسيد پروپيونيك
2/0
05/0
05/0
1/0
1/0
اسيد سوربيك
02/0
04/0
01/0
02/0
02/0
2-
درصدتفكيك نشده در 5/4=Ph
Pka
ثابت تفكيك شدن
Antimicrobialagent
5-
2/0
18/1
10*45/1
سولفيد(سولفور دي كلسيم)
5-
64
57/4
10*67/1
اسيد استيك
5-
13
81/4
10*64/6
اسيد بنزوئيك
5-
71
88/4
10*32/1
اسيد پرو پيونيك
65
76/4
10*73/1
اسيد بنزوئيك
معادلات هندرسون –هاسلباچ Henderson - Hasselbach
29
نوع اسيد نگاه دارنده
مخمرها
كپكها
آنتروباكترياسه
ميكروكوكاسه
باسيلاسه
اسيد استيك
5/0
1/0
05/0
05/0
1/0
اسيدبنزوئيك
05/0
1/0
01/0
01/0
02/0
اسيد سيتريك
005/0>
005/0 >
005/0 >
001/0
005/0 >
اسيد لاكتيك
01/0 >
02/0>
01/0 >
01/0>
03/0 >
اسيد پروپيونيك
2/0
05/0
05/0
1/0
1/0
اسيد سوربيك
02/0
04/0
01/0
02/0
02/0
2-
درصدتفكيك نشده در 5/4=Ph
Pka
ثابت تفكيك شدن
Antimicrobialagent
5-
2/0
18/1
10*45/1
سولفيد(سولفور دي كلسيم)
5-
64
57/4
10*67/1
اسيد استيك
5-
13
81/4
10*64/6
اسيد بنزوئيك
5-
71
88/4
10*32/1
اسيد پرو پيونيك
65
76/4
10*73/1
اسيد بنزوئيك
معادلات هندرسون –هاسلباچ Henderson - Hasselbach
30
فرم غير يونيزه
فرم يو نيزه شده
PH= Pka + log ([Rcoo]/[RcooH]
( ] فرم مؤثر [ ] فرم غير مؤثر [ )
PH = Pka + log ([ ] [ ])
PH = Pka + log
[ فرم غير مؤثر ]
زمانيكه PH =Pka پس PH – Pka = 0
]فرم مؤثر[
و log = 0 پس = 1 بنابراين غلظت فرم مؤثر و غير مؤثر باهم برابر است .
غلظت فرم غير مؤثر
غلظت فرم مؤثر
و در اين حالت 50 درصد به صورت فرم مؤثر در محلول وجود دارد ( زمانيكه PH = Pka ) وقتي PH-Pka =1 پس 10 = است و بنابراين 09/9 درصد بصورت فرم مؤثر عمل مي كند .
غلظت فرم مؤثر
غلظت فرم غير مؤثر
وقتي 2= PH-Pka پس 100= است و بنابراين 99/0 درصد به شكل مؤثر عمل مي كند .
طبق مواردي كه در بالا گفته شد عوامل آنتي ميكروبي زماني كه P H محيط بالاتر از PKa آنها باشد خيلي مؤثر عمل نمي كنند .
اگر1- = PH-Pka باشد ( PH يك واحد از Pka كمتر است ) بنابراين 9/90 درصد مؤثر هستند .
ضريب پخش
نام تركيب
32
17/0
اسيد پروپيونيك
0/3
اسيد سوربيك
1/6
اسيد بنزوئيك
8/5
استر ميتل P- هيدروكسي بنزوئيك اسيد
26
استر پروپيل P- هيدروكسي بنزوئيك اسيد
5/87
غلظت ماده در فاز آلي
غلظت ماده در فاز آبي
ضريب پخش =
استفاده از عوامل آنتي ميكروبي در موارد زير نامناسب است :
ـ افزودن به محصولات منجمد شده
ـ افزودن به توليدات خشك شده
ـ افزودن به توليدات استرليز شده و حرارت ديده
ـ افزودن به غذاهايي با PH نا مناسب
ـ افزودن به محصولاتي كه لزوم استفاده از اصول بهداشتي در سطح بالا ندارد .
آنتي اكسيدانها : فاسد شدن و ترشيدگي چربيها و روغنها ، نمونه اي جدي از ضايعات در صنايع غذائي به شمار مي رود . اگر چه ترشيدگي به علت تغييرات و تجزيه هاي كنوني يا هيدروليتيك و يا اكسيد كنندگي بوجود مي آيد عامل اصلي در فساد چربيها و روغنها اكسيداسيون باندهاي دوگانه مولكولهاي چربي و بوجود آمدن پرواكسيدها و سپس تجزيه پراكسيدها به آلدئيدها و كترنها و اسيدهاي با وزن مولكولي كمتر مي باشد .