دانلود مقاله در مورد عکاسي 45 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 54 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏1
‏عنوان تحقیق: عکاسی


‏2
‏فهرست مندرجات
‏تاریخچه عکاسی
‏افراد مهم در توسعه عکاسی
‏عکاسی در ایران
‏عکاسی دیجیتال
‏معرفی هنرمند
‏منابع
‏3
‏تاریخچه عکاسی
‏پیدایش عکاسی به اتاق تاریک بر می‏‌‏گردد. در حقیقت اتاق تاریک منجر به پیدایش عکاسی ودوربین عکاسی شد. اتاق تاریک عبارت است از اتاقی بی هیچ پنجره. هیچ نوری به آن راه ندارد مگر از طریق روزنه‏‌‏ای که بر یکی از دیوارهای اتاق تعبیه شده. تصاویر یا چشم‏‌‏اندازهای روبروی روزنه به صورت وارونه بر دیوار روبرویش بازتاب می‏‌‏یافت. بعضاً نگارگران از تصاویر بازتاب ‏‌‏یافته به عنوان الگوی نقاشی‏‌‏شان استفاده می‏‌‏کردند.
‏بعدها این اتاق تاریک در ابعاد کوچک‏‌‏تر تبدیل شد به دوربین عکاسی. یعنی در برابر روزنه‏‌‏ای که وجود داشت ماده حساس به نور قرار می‏‌‏دادند تا تصاویر بازتافته ثبت و ضبط شود. در روند تکاملی دوربین، از عدسی و‏لنز‏ در جایی که روزنه قرار داشت استفاده شد. مواد حساس به نور به فیلم‏‌‏های عکاسی امروزین تبدیل شدند که در انواع سیاه و سفید و رنگی (نگاتیو) و‏اسلاید‏ (پوزتیو) موجود است. ‏نگاتیوها ‏ طی فرآیند دیگری در آزمایشگاه (لابراتوار) به عکس تبدیل می‏‌‏شوند. این روند ادامه یافت تا با پیدایش دوربین‏ دیجیتال‏ از‏حسگری های ‏ حساس به نور به جای ‏فیلم ‏ استفاده شد و دوربین‏‌‏های دیجیتال گسترش چشمگیری یافت اما فیلم‏‌‏های عکاسی هنوز جایگاه خود را دارند.
‏سالها قبل از اینکه عکاسی اختراع شود اساس کار دوربین عکاسی وجود داشت. یک دانشمند مسلمان به نام ابن هیثم در قرن پنجم هجری / یازدم میلادی وسیله ای را به نام جعبه تاریک در مشاهده کسوف استفاده کرده بود.اتاقک تاریک، عبارت بود از جعبه یا اتاقکی که فقط بر روی‏ ‏ یکی از سطوح آن روزنه ای ریز، وجود داشت. عبور نور از این روزنه باعث میشد که تصویری نسبتا واضح اما به صورت وارونه در سطح مقابل آن تشکیل شود.

این وسیله، طی جنگهای صلیبی به اروپا راه یافت. لئوناردو داوینچی نقاش و نابغه قرن شانزدهم، در یادداشتهای خود خواص اتاقک تاریک را شرح داده است. هم چنین وی آن را کامرا آبسکورا (Camera Obscure‏) و روزنه ریز آن را نیز پین هول (Pine Hole‏) نامید.
‏این وسیله به شدت مورد توجه نقاشان قرار گرفت و تمامی نقاشان بخصوص نقاشان ایتالیایی قرن شانزدهم از آن برای طراحی دقیق منظره ها و ملاحضه دورنمایی صحیح استفاده می کردند، به این ترتیب که کاغذی را بر روی سطح مقابل روزنه قرار می دادند و تصویر شکل گرفته را ترسیم می کردند.
‏این تصاویر بسیار واقعی و از پرسپکتیو صحیحی برخوردار بود.
‏4
‏در حدود سال ۱۵۰۵ میلادی نیز ژرم کاردان (Jerome Cardan‏) ریاضی دان ایتالیایی یک عدسی محدب بر روزنه اتاقک تاریک نصب کرد، این کار باعث شد تا تصویر وضوح بیشتری پیدا کند.
‏اما سیاه شدن املاح نقره در اثر تابش نور به وسیله شیمیدان آلمانی ، شولتز(Schulze‏) وبه طور اتفاقی کشف شد.
‏ماجرا از این قرار بود که روزی وقتی شولتز وارد آزمایشگاه شد، متوجه شد برگ درختی بر روی کاغذی که به نیترات نقره و آهک آغشته بود افتاده، بعد از اینکه برگ را از روی کاغذ برداشت متوجه شد ‏که قسمتی که برگ روی آن بوده مثل‏ ‏سایر بخش های کاغذ سیاه نشده است.
‏این پدیده باعث آغاز فعالیتهای جدیدی برای شناسایی مواد حساس به نور شد.
و اینکه در سال ۱۸۱۹ سرجان هرشل(Sir John Fedric William Herschel‏)‏ ‏ انگلیسی محلول ثبوت را کشف کرد. ماده ای که هرشل به عنوان ماده ثابت کننده تصویر معرفی کرد هیپوسولفیت دوسود نام داشت. کار مهم دیگری که هرشل انجام داد به کاربردن الفاظ منفی (Negative‏) و مثبت (Positive‏) درمورد تصاویر بود.
‏تا اینکه سرانجام بین سالهای ۱۸۲۲ و ۱۸۲۶ یک مخترع فرانسوی به نام نیسفور نی یپس (Joseph Nicephore Niepce‏) توانست اولین عکس دنیا را ثبت کند.
‏وی این عکس را در املاک شخصی خود واقغ در دهکده ای به نام سن لودووارن در چند کیلومتری شالن سورسن تهیه کرد.‏
‏نی یپس در واقع برای اولین بار مواد حساس را در اتاقک تاریک به کار برد. عکسی که وی تهیه کرد حدود ۸ ساعت بوسیله خورشید نور دیده بود. وی این روش را هلیوگرافی (Heliography‏) یا ترسیم بوسیله خورشید نامید.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4142 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .doc

تعداد صفحات: 54

حجم فایل:331 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل