دانلود دزانفكتانها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي

دسته بندي : علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 46 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

دزانفكتانها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي
تاريخچه
كاربري علمي ضدعفوني كننده ها 150 سال پيش / اقدامات عملي به دوران باستان
جنگجويان : آتش / آب جوش
ارسطو و اسكندر مقدوني
گزارش هومر : سولفور ( دي اكسيد سولفور) 800 سال پيش از ميلاد – اپيدمي گسترده طاعون
. پزشك هندي سوسروتا 500 پس از ميلاد - اطاقهاي عمل گازدهي شوند
پزشك سويسي پاراسلسوس در اواخر قرن 16 ميلادي فارماكوپه‌اي تهيه كرد و مواد مثل جيوه, سرب, آرسنيك, مس, آهن و سولفور را معرفي نمود.
در سال 1810 نيكولاس اپرت در فرانسه روش حرارت دادن مواد غذايي – كنسرو
جيرولامو فراكاسترو ايتاليايي ( همكلاس آقاي كوپرنيك ) در اوسط قرن شانزدهم سه كتاب در مورد واگيري نوشت كه در آن اشاره كرد.
تاريخچه
اقدامات عملي مبارزه با بيماريهاي واگير :
پوششها ويژه با ماسكهاي منقاري شكل
در ونيز بار كليه كشتيها گاز داده مي‌شد و نامه‌هاي پستي كاملا ضدعفوني مي‌گرديد. نامه‌اي / سركه
تاريخچه
اولين باري كه از مواد شيميايي براي كشتن ميكروارگانيسمها استفاده شد سال 1676 بوده است
يك بازرگان پوشاك و سازنده ميكروسكوپهاي آماتوري به نام آنتون ون ليون هوك براي اولين بار تاثير مايع داراي فلفل را بر موجودات ذره بيني نوشت
اولين باكتريها با مشاهده پلاك دنداني خود . كشته شدن آنها در مجاورت با سركه
اولين پروتوزئا را به نام Giardia lambia
تاريخچه
يافته‌هاي لويي‌پاستور در شيمي, باكتري‌شناسي و پزشكي منجر به تشكيل علم ميكروبيولوژي گرديد.
مشكلات او در تفهيم پزشكان آن زمان به شعله دادن لوازم پزشكي و حرارت دادن باندهاي زخم
و نقش او در نجات صنعت شرابسازي فرانسه با حرارت دادن 50 تا 60 درجه كه امروزه تحت عنوان پاستوريزاسيون ميشناسيم بر كسي پوشيده نيست.

 
دسته بندی: علوم پایه » دانلود پاورپوینت های علمی

تعداد مشاهده: 3928 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .ppt

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:3,840 کیلوبایت

 قیمت: 8,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل