دانلود مقاله شکر و جایگزینهای آن 68 ص
دسته بندي :
مقاله »
مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 60 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
1
1
شربت ذرت حاوي فروكتوز بالا (HFCS)
اين شربت كه در انگلستان ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده ميشودشامل هر گروه از شربتهاي ذرت ميشود كه پردازش آنزيمي روي آنها صورت گرفتهاست تا گلوكز آن به فروكتوز تبديل شود و سپس با شربت ذرت خالص تركيب شده استتا شيريني مطبوعي را ايجاد كند. در ايالات متحده، HFCS مادهاي است كه عموماً به جايشرك مورد استفاده واقع ميشود و در بيشتر غذاها و نوشيدنيهاي پردازش شده وجوددارد از جمله نوشيدنيهاي غيرالكلي، ماست، نان صنعتي، كلوچهها، پوشش سالاد وسوپ گوجه فرنگي.
متداولترين انواع اين شربت عبارتنداز: HFCS55 (كه بيشتر در نوشيدنيهاي غير الكلي وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و HFCS42 (كه در بسياري از غذاها و غذاهايپخته شده وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم در مواردخاص كاربرد دارد اما بيشتر براي تركيب با HFCS42 استفاده ميشود تا HFCS55 را توليد كند.
روندي كه توسط آن HFCS توليد ميشود اولين بار توسط ريچارد اووف و ارل پي كوي درسال 1957 اختراع شد. روند توليد صنعتي آن توسط دكتر تاكاساكي در آژانس بينالملليفناوري و علوم صنعتي وزارت تجارت بينالمللي و صنعت ژاپن در سالهاي 1970-1965اصلاح شد. HFCS به سرعت در بسياري از غذاها و نوشيدنيهاي غير الكلي بين سالهاي1975 تا 1985 در ايالات متحده به كار برده شد.
1
1
شربت ذرت حاوي فروكتوز بالا (HFCS)
اين شربت كه در انگلستان ايزو فروكتوز و در كانادا گلوكز / فروكتوز ناميده ميشودشامل هر گروه از شربتهاي ذرت ميشود كه پردازش آنزيمي روي آنها صورت گرفتهاست تا گلوكز آن به فروكتوز تبديل شود و سپس با شربت ذرت خالص تركيب شده استتا شيريني مطبوعي را ايجاد كند. در ايالات متحده، HFCS مادهاي است كه عموماً به جايشرك مورد استفاده واقع ميشود و در بيشتر غذاها و نوشيدنيهاي پردازش شده وجوددارد از جمله نوشيدنيهاي غيرالكلي، ماست، نان صنعتي، كلوچهها، پوشش سالاد وسوپ گوجه فرنگي.
متداولترين انواع اين شربت عبارتنداز: HFCS55 (كه بيشتر در نوشيدنيهاي غير الكلي وجوددارد)، تقريباً 55% فروكتوز و 45% گلوكز دارد؛ و HFCS42 (كه در بسياري از غذاها و غذاهايپخته شده وجود دارد)، تقريباً 90% فروكتوز 10% گلوكز دارد و در مقادير كم در مواردخاص كاربرد دارد اما بيشتر براي تركيب با HFCS42 استفاده ميشود تا HFCS55 را توليد كند.
روندي كه توسط آن HFCS توليد ميشود اولين بار توسط ريچارد اووف و ارل پي كوي درسال 1957 اختراع شد. روند توليد صنعتي آن توسط دكتر تاكاساكي در آژانس بينالملليفناوري و علوم صنعتي وزارت تجارت بينالمللي و صنعت ژاپن در سالهاي 1970-1965اصلاح شد. HFCS به سرعت در بسياري از غذاها و نوشيدنيهاي غير الكلي بين سالهاي1975 تا 1985 در ايالات متحده به كار برده شد.