دانلود مقاله مقایسه مختصر بین پردازنده های 32 بیت و 64 بیت 13 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 13 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏مقا‏ی‏سه‏ مختصر ب‏ی‏ن‏ پردازنده ها‏ی‏ 32-ب‏ی‏ت‏ و 64-ب‏ی‏ت
‏مقدمه
‏محدودیتی که در دامنه ‏پردازش‌های 32 بیتی وجود دارد، همواره باعث کندشدن سرعت انجام عملیات پیچیده و ‏سنگین اطلاعاتی در سیستم‌های مختلف می‌گردد. به همین‌منظور بسیاری از شرکت‌های ‏سازنده نرم‌افزار و خصوصاً آن‌هایی که در زمینه سیستم‌عامل فعالیت دارند از دیرباز ‏رقابتی را برای تحت پوشش قراردادن تعداد زیادتری CPU ‏و مقدار بیشتری حافظه RAM ‏نسبت ‏به یکدیگر آغاز کرده‌اند. به عنوان مثال رقابتی که بین ویندوز 2000 سرور با سولاریس ‏یا انواع یونیکس و لینوکس بر سر امکان استفاده از 8 یا 16 تا 32 پردازنده به همراه ‏چند گیگابایت حافظه RAM ‏و امثال آن وجود داشت همواره یکی از جالب‌ترین و ‏پرسروصداترین زمینه رقابت بین چند سیستم‌عامل به‌شمار می‌رفت. اما تمام این عوامل ‏چندی پیش تحت‌الشعاع واژه جدیدی به نام پردازش 64 بیتی قرار گرفت. این فناوری جدید ‏که به لطف به بازار آمدن دو محصول جدید از دو شرکت معتبر سازنده پردازنده یعنی ‏اینتل و AMD ‏شکل گرفت، در مدت کوتاهی توانست توجه سازندگان سیستم‌عامل را به شدت ‏معطوف کارایی بی‌نظیر خود کند .
‏پردازنده‌های Xeon ‏و ‏ایتانیوم از سوی اینتل و پردازنده Opteron ‏از طرف AMD ‏طی مدت کوتاهی توجه تمام ‏سازندگان مشهور سرورهای Enterprise ‏و همچنین تولیدکنندگان سیستم‌عامل را به خود جلب ‏کرد. در این میان مایکروسافت نیز بلافاصله اقدام به طراحی نسخه‌ای از ویندوز 2003 ‏سرور برمبنای انجام پردازش‌های 64 بیتی و با استفاده از پردازنده‌های جدید نمود. ‏این نسخه جدید 64 بیتی از چند نظر بر نسخه پیشین خود برتری داشت. اول این‌که از ‏میزان حافظه فیزیکی و مجازی بیشتری پشتیبانی می‌کند
.
‏دوم‌ این‌که در مقایسه ‏با نسخه 32 بیتی از کارایی و سرعت بالاتری در مدیریت حافظه، رجیسترها و عملیات I/O ‏برخوردار است. نکته سوم در مورد امنیت است. نسخه 64 بیتی قابلیت محافظت بیشتری در ‏برابر کدهای مخرب(Malicious Code) ‏از خود نشان می‌دهد. طبق پیش‌بینی‌های انجام ‏گرفته تا پایان سال 2005 میلادی کلیه کامپیوترهایی که قرار است نقش سرور را در ‏مراکز بزرگ اقتصادی داشته باشند به سمت ریزپردازنده و سیستم‌عامل 64 بیتی سوق پیدا ‏خواهند کرد. همین پیش‌بینی حاکی از تمایل شدید کامپیوترهای دسکتاپ به سمت استفاده ‏از تکنولوژی 64 بیتی تا پایان سال 2006 میلادی است .
‏براین‌اساس به تدریج نه ‏تنها سازندگان سیستم‌عامل مثل مایکروسافت سیستم‌عامل 64 بیتی مختص کامپیوترهای ‏دسکتاپ (Windows XP 46 bit) ‏را به بازار عرضه می‌کنند، بلکه سایر تولیدکنندگان ‏نرم‌افزارهای مختلف هم با وارد شدن به دنیای پردازش‌های 64‌بیتی، کارایی و سرعت ‏جدیدی را به کاربران خود ارایه می‌دهند .
‏مقایسه
‏در یک سیستم‌عامل 32 بیتی مثل نسخه‌های 32 ‏بیتی ویندوز 2003 از یک حافظه مجازی (Virtual memory) ‏برای انجام پردازش‌های مختلف ‏استفاده می‌شود. این حافظه مجازی که حداکثر 4 گیگابایت می‌تواند ظرفیت داشته باشد ‏به دو قسمت تقسیم می‌شود. یک قسمت 2 گیگابایتی آن به وسیله برنامه در حال اجرا ‏اشغال شده و 2 گیگابایت دیگر در اختیار سیستم‌عامل قرار می‌گیرد.
‏تا اینجا ‏همه ‌چیز بسیار عادی به نظر می‌رسد اما مشکل زمانی پیش می‌آید که 2 گیگابایت سهم ‏برنامه‌های در حال اجرا به مرز پرشدن نزدیک می‌شود. به عنوان مثال یک بانک اطلاعاتی SQL Server ‏را در نظر بگیرید که برای اتصال هر کاربر به سرور و انجام عملیات ‏موردنظر وی 20 مگابایت حافظه مجازی را در نظر می‌گیرد. با رسیدن تعداد کاربران به ‏مرز یکصد نفر، کل حافظه مجازی 2 گیگابایتی در اختیار SQL Server ‏قرار می‌گیرد و این ‏به معنای نزدیک شدن سیستم به یک نقطه بحرانی در عملیات سرویس‌دادن به کاربران است .
‏در نسخه‌های 32 بیتی یکی از راه‌هایی که برای این مساله در نظر گرفته ‏می‌شد، اختصاص 3 گیگابایت از حافظه مجازی به برنامه‌های درحال‌اجرا بود. این روش که ‏با استفاده از دستکاری در فایل boot.ini

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 3379 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 13

حجم فایل:106 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل