دانلود مقاله نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص

دسته بندي : مقاله » مقالات فارسی مختلف
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 57 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏56
‏1
‏1
‏نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:
‏نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP‏) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
‏جدول ‏1‏ ‏: نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
‏میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
‏(بر حسب تن)
‏حداقل میزان نمونه برداری
‏(بر حسب کیلوگرم)
‏کمتر از 5
‏8
‏15- 5
‏20
‏40- 15
‏40
‏60- 40
‏60
‏80- 60
‏80
‏100- 80
‏100
‏100 و بیشتر
‏120 یا بیشتر
‏56
‏2
‏1
‏ ‏* در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.
‏جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه
‏تعداد ماهی در هر به‏ر (N‏)
‏تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N‏)
‏حداکثر میزان مورد قبول خطا (C‏)
‏15- 2
‏2
‏صفر
‏25-16
‏3
‏صفر
‏90- 26
‏5
‏صفر
‏150- 91
‏8
‏1
‏500- 151
‏13
‏1
‏1200- 501
‏20
‏2
‏10000- 1201
‏32
‏3
‏35000- 10001
‏50
‏5
‏500000- 35001
‏80
‏7
‏500001 یا بیشتر
‏125
‏10
‏بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر معادل با وزن بهر تقسیم بر میانگین وزن یک ماهی خواهد بود.

 
دسته بندی: مقاله » مقالات فارسی مختلف

تعداد مشاهده: 4199 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 57

حجم فایل:49 کیلوبایت

 قیمت: 14,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل