كامپيوتر كوانتومي 65 (دانلود رایگان)
دسته بندي :
انسانی »
علوم کامپیوتر
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 68 صفحه
قسمتی از متن word (..doc) :
چرا كامپيوتر كوانتومي مطالعه ميشود؟
در جامع رايج، كامپيوترها، در همه جا، روز و شب به كار ميروند. كامپيوترها در زندگي معمولي ما و حرفه ما نقش اصلي را دارند.
اخيراً هنگام به كارگيري كامپيوترهاي كنوني، در موقعيتهاي مختلف با مشكلاتي مواجه شدهايم. يكي از اين مشكلات اطمينان به ارتباط بين كامپيوترها در شبكه ميباشد. اين مشكل جدي است. هنگامي كه يك مدرك سري بين دو كامپيوتر مبادله ميشود ميتواند توسط دستةسومي از كامپيوترها هم خوانده شود.
براي پيشگيري از چنين مشكلاتي سيستمهاي رمزي مورد توجه قرار گرفت و به صورت وسيع بر روي آن تحقيق شد. از ميان انواع مختلف سيستمهاي رمزي، سيستمهاي رمزي كليد عمومي RSA بيشتر استفاده شد.
اين سيستمها بر اساس عامل مشترك يك عدد صحيح بزرگ عمل ميكنند كه به سختي انجام ميشود و يا ممكن است حتي با ابركامپيوترهاي رايج هم سالها طول بكشد، تا حل شود. طرح رمزي كنوني به وسيلة تمركز بر يك نقطه كم توان كامپيوتر انجام ميشود.
از آنجايي كه ساختن اين سيستمها ساده است به صورت معمول در ارتباط بين كامپيوترها به اكر ميروند.
هر چند در سال 1994، p-shor در آزمايشگاه «AT, T » كشف كرد كه چنين عامل مشتركي ممكن است با يك نمونه كامپيوتر كه ماشيني ترينگ كوانتومي خوانده ميشود و اساس يك كامپيوتر كوانتومي است، بسيار سريع تر محاسبه ميشود. اين كشف به نوعي به كامپيوتر كوانتومي برجستگي داده است كه ممكن است به رمز گشايندههاي كامپيوتر فرصت دهد تا با موفقيت، حتي به نفوذ ناپذيرترين سيستمهاي طرح رمزي عملاً در زماني كوتاه يورش برند.
بر خلاف اطلاعات عددي 0 و 1 پردازش كامپيوترهاي رايج، كامپيوترهاي كوانتومي موقعيت بالاي 0 و 1 را پردازش ميكنند. (به عنوان مثال 0 در بعضي از درصدها و نيز 1 در بعضي درصدها) بنابراين مورد اخير با مورد قبلي تفاوت دارد.
دليل ديگري براي اينكه چرا پيدايش كامپيوترهاي كوانتومي پيش بيني شده است وجود دارد و آن اين است كه حل عامل مشترك اعداد بزرگ با كامپيوترهاي كلاسيك بسيار مشكل است.
پس آيا كامپيوترهاي سريع ميتوانستند چنين عامل مشتركي را به راحتي حل كنند؟
سرعت بالاي كامپيوترها بستگي به سرعت بالاي cpu ها دارند و ساختن cpu ها سريعتر هم احتياج به تركيب مقياس بزرگتري از cpuها دارد كه ميتواند در تراكم بالاتر ترانزيستورهاي cpuهاي مشابه در نظر گرفته شود.
با اين حال، آن ترانزيستورها، هنگام نزديك نمودن به اندازه اتمها يعني جايي كه با علم مكانيك كوانتومي عمل كردند به محدوديتهاي فيزيكي اساسي رسيدند.
Cpu ها براي كامپيوترهاي كوانتومي شامل المانهاي اصلي مثل الكترونها و فوتونها خواهد بود. بنابراين الكترونها و فوتونها ميتوانستند بسيار كوچكتر از ترانزيستورهايي باشند كه در كامپيوترهاي كلاسيك به كار ميروند.
اندازة كنترل كنندههايي كه اين المانهاي كوچك را كنترل ميكنند به ميزان پيشرفت علم و تكنولوژي بستگي خواهد داشت.
با اين حال اكثر دانشمندان و محققان در آزمايشگاههاي دانشگاه و مؤسسهها تصديق نمودند كه كارهاي عقب مانده بسياري براي ساختن كامپيوترهاي كوانتومي مفيد عملي يا تجاري وجود دارد.