مهارتهای ارتباطی

دسته بندي : پروژه » دانلود پروژه های آماده دانشجویی
فایل دانلودی حاوی یک فایل پاورپوینتی قابل ویرایش میباشد.
فهرست مطالب فایل دانلودی:
پیشگفتار
مهارت¬های ارتباطی
انواع مسیرهای ارتباطی
سبک¬های ارتباطات
مهارت¬هاي ارتباطي
موانع ارتباطات میان افراد
پیامدهای ناتوانی در ایجاد ارتباطی موثر
گام¬هایی برای توسعه مهارت¬های ارتباطی
مهارت¬های ارتباطات چهارگانه هستند که عبارتند از
تعریف مهارت های چهارگانه ارتباطات
گفتن
شنیدن
خواندن
نوشتن
چگونه مهارت¬های ارتباطی مستقيم را تقويت کنيم؟
مباني مهارت¬های غيرکلامي
اهمیت زبان رفتار
چگونه بر ديگران تاثيرگذار باشيم؟
مهمترين عوامل که در تاثيرگذاري ما بر ديگران نقش دارند
اهمیت روابط انسانی در سازمان
مهارت های ارتباطی برای رسیدن به موفقیت
مزایای مهارتهای ارتباطی


قسمتی از متن
مهارت¬های ارتباطی
تعريف ارتباطات
ارتباطات معانی متفاوتی نزد اشخاص گوناگون دارد، محققین غربی که پایه¬گذاران دیدگاه¬های جدید و روش¬ها و فنون ارتباطی موجود می¬باشند، در این مورد بر این عقیده¬اند که کلمه ارتباطات از لغت لاتین (Communication) مشتق شده است که این لغت خود در زبان لاتین به معنای (To make common) یا عمومی کردن و یا به عبارت دیگر در معر عموم قرار دادن است. این بدین معنی است که مفهومی که از درون فردی برخاسته است به میان دیگران راه یافته و به دیگران نیز انتقال می¬یابد.
پس در اصل اعتقاد بر این است که ارتباطات، برخی مفاهیم، تفکرات، معانی و با به عبارت بهتر پیام¬ها را به دیگران و یا میان عموم گسترش می¬دهد. تعاریف جدیدتر آن¬را «انتقال مفاهیم» و یا «انتقال معانی» و نیز «انتقال تبادل پیام¬ها» می¬دانند.
ارتباطات به گونه¬ای وسیع و گسترده «تسهیم تجارب» نیز تعریف شده است. در این معنی هر موجود زنده¬ای تجارب و آنچه در درون خود دارد را با دیگران، در میان می¬گذارد. آنچه ارتباطات انسانی را از دیگر موجودات زنده متمایز و مشخص می¬سازد، توانایی بسیار زیاد انسان¬ها در خلق و استفاده نمادها است. براساس این توانایی است که انسان¬ها مستقیماً و بی¬واسطه و یا غیرمستقیم و با واسطه، تجارب خود را با دیگران، در میان می-گذارند.
انواع مسیرهای ارتباطی
مسیرهای ارتباطی با توجه به جهت ارسال پیام به سه نوع تقسیم می¬شوند که عبارتند از:
الف) ارتباطات افقی: هنگامی است که بین اعضای یک گروه کاری، بین اعضای گروه¬های هم سطح در سازمان، بین مدیران یک سطح یا بین کارکنانی که همطراز هستند، ارتباط برقرار می¬شود.
ب) ارتباطات عمودی: ارتباط عمودی ممکن است از مدیریت عالی شروع شود و از طریق سایر سطوح مدیریت به کارگران و کارکنان سطح عملیاتی منتهی شود و یا بر عکس، ارتباط از سطوح پایین شروع شود و با ارائه گزارش¬ها، پیشنهادها و درخواست¬ها به سطوح بالاتر، استمرار یابد.
ج) ارتباطات مورب: ارتباطات مورب بر نوعی رابطه در کنار ارتباطات افقی (بین کارکنان هم¬سطح) و ارتباطات عمودی (بین مسئولان و کارکنان) دلالت دارد که در آن طرفین ارتباط، از دو سطح جداگانه و از حوزه کاری متفاوت، با هم به مبادله پیام می¬پردازند.
و..........


دسته بندی: پروژه » دانلود پروژه های آماده دانشجویی

تعداد مشاهده: 1689 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 53

حجم فایل:543 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل