فایل ورد سیستم تولید مجتمع غذایی رشته برشته

دسته بندي : دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق
ظرفیت تولید شرکت در حال حاضر 2500 تن در سال بوده که تماماً مشمول استاندارد اجباری می باشد و در برنامه طرح و توسعه شرکت در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت .
این مجتمع در زمینی به مساحت 11000 متر مربع و با بیش از 2000 متر مربع زیر بنا مشتمل بر 1800 متر سالن های تولید و 220 متر اداری احداث گردیده است .
فهرست کمیته راهبری
اعضاء کمیته راهبری در مجتمع غذایی رشته به رشته به شرح زیر می باشند .
1ـ مدیر عامل ـ رئیس کمیته راهبری
2ـ مدیر داخلی
3ـ مسئول کنترل کیفی
4ـ اداری
5ـ مالی
6ـ فروش
7ـ سرپرست تولید
8ـ سرپرست بسته بندی

دسته بندی: دانش آموزی و دانشجویی » دانلود تحقیق

تعداد مشاهده: 181 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: docx

حجم فایل:49 کیلوبایت

 قیمت: 10,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل