پاورپوینت Haccp بستنی

دسته بندي : علوم پایه » کشاورزی
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 34 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

برنامه الگويي HACCP برای توليد بستنی
1. توصيف فرآورده:
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شير گاو و يا گاوميش از طريق ترکيبل و فرآيند مناسب بر روی خامه يا ساير فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست مي آيد. همچنين حاوی, پايدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نيز ميباشد.
اين برنامه صرفاً ةک فرآورده يعنی "بستنی" را پوشش مي دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های ديگری را توليد کند بايد برنامه ديگری نيزتدوين نمايد.
جدول توصيف فرآورده بستنی
بستنی
نام
بدون فرآورده ديگری مصرف ميشود(يک فرآورده آماده مصرف است)توسط عموم مردم از جمله گروههايي که بيشتر در معرض خطر ميباشند.
مشخصات مهم
چگونه مورد استفاده قرار ميگيرد؟
ظروف 1 و5/0 ليتری
12ماه درصورت نگهداری در دمای 18- درجه سانتی گراد
بستنی فروشها,خواربار فروشی ها و بطورکلی"خرده فروشان" برای ارائه به مصرف کنندگان نهايي
نوع بسته بندی
مدت ماندگاری
در چه مکانهايي بفروش ميرسد؟
برابر ضوابط مرجع ذيصلاح
رعايت دمای کمتر از18- درجه سانتيگراد ازطريق حمل بوسيله خودروهای سردخانه دارمخصوص,جلوگيری از صدمه ديدن بسته بندی
نشانه گذاری محصول
کنترل مخصوص زمان توزيع
نام و امضاء تنظيم کننده: تاريخ تنظيم:
نام و امضای تأييد کننده: تاريخ تأييد:

 
دسته بندی: علوم پایه » کشاورزی

تعداد مشاهده: 3431 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: .zip

تعداد صفحات: 34

حجم فایل:280 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل